Skip Navigation Links
مقالات
گزارش
چهره ها
میزگرد
گالری
ارتباط باما
صفحه اول
  گزارشی از اجتماع اعتراضی مردم غرب کابل
کرزی در سال گذشته و هنگام مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری توسط کوچی ها مورد پذیرش قرار گرفته و اجرا گردیده بود، چرا امسال چنین نشد؟ و اساساً چه رابطه ای میان دولت و کوچی¬ها وجود دارد؟!!!
آخرین اخبار پس از هجوم وحشی تروریست های کوچی به مردم بی دفاع بهسود حاکیست،تمامی اعضای نمایندگان مردم هزاره در پارلمان،که برای اولین ­بار بدون توجه به وابستگی جریانی و گروه سیاسی، متحد شده بودند، پس از سه روز تحصن به­خاطر جلوگیری از یورش وحشیانه ­ی تروریست های کوچی به مناطق کجاب، دایمیرداد، تیزک و ناهور، امروز پنج­شنبه «31 ثور»، نسبت به بی­ توجهی دولت در قبال آن در میدان «شهید مزاری» و در جمع هزاران نفر از مردم هزاره­ی «غرب کابل»، حضور یافتند، تا در مورد برنامه­های اعتراضی آینده با آنان مشورت نمایند. مردم غرب کابل با آگاه شدن از این تجمع، از ساعات اولیه­ی بامداد با دادن شعارهای «مرگ بر کرزی»، «کوچی جنایت می ­ کند ـ کرزی حمایت می­ کند»،« کوچی­گری بیداد است ـ میراث یک جلاد است»، دسته­دسته به­سوی میدان شهید مزاری سرازیر گشته و پیش از رسیدن وکلای پارلمان تجمع بزرگی را تشکیل دادند.
بعد از ساعت 8 صبح وکلای مردم یک یک در میدان شهید مزاری و جای­گاهی که از قبل برای­شان تعیین گردیده بود حاضر شدند، تا آمدن وکلا عده­ای از متنفذین هزاره به ایراد سخن پرداخته و احساسات خود را مبنی بر مقابله­ی به­مثل در قبال کوچی­ها ابراز داشتند. در هنگام سخنرانی­ها عده­ای از جوانان روی پایه­های برق بالا رفته و عکس­های کرزی که از دوره­ی انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده بودند را به آتش کشیدند.در طول مدتی که مراسم جریان داشت، سیل گسیل یافته­ی مردم به­طرف میدان شهید مزاری ادامه داشته و هر لحظه بر تعداد جمعیت افزوده می­شد. وکلای پارلمان نیز یک یک به ایراد سخن پرداخته و مواضع خود را که حاکی از تفاوت آن به­لحاظ شدت و نرمی در قبال فاجعه­ی بهسود بود رابیان می­داشتند. نمایندگان پارلمان در این گردهایی اعتراضی، مواضع شدیدالحن خود را در مواجهه با تروریست های کوچی ابراض داشتند .در این اجتماع عظیم آقای محقق به ایراد سخن پرداخته و مواضع خود را که در غالب روی­کردی همگانی در برخورد به تروریست های کوچی ابراض داشت.بیانات محقق عمدتاً در رابطه با سه موضوع تاکید داشت::
خروج فوری و بدون قید و شرط نیروهای مهاجم کوچی­نما
بازگرداندن آوارگان به خانه­های­شان و برآورد خسارات رسیده به آنان
پرداخت خسارت به مردم
هم­چنین وی تهدید نمود که در صورت عدم خروج کوچی­ها از مناطق اشغالی طی 2 روز و نیز عدم آماده­سازی زمینه­ی بازگشت آوارگان توسط دولت به خانه­های­شان در مدت 5 روز، علاوه بر ادامه­ی تحصن وکلا، جرگه­ی صلح را تحریم خواهیم نمود. در کنار آن ممکن است با مسافرت به اولس­داری­های هزارستان مسئله­ی قطع ارتباط با دولت را نیز به مردم خود ابلاغ نماییم. ظاهراً مردم از این موضع نرم وکلا و به­ویژه محقق راضی به­نظر نمی­رسیدند و نسبت به منفعل بودن نمایندگان و دولت مردان هزاره معترض بودند ..در پایان مراسم قرار شد در ساعت 3 بعداز ظهر نمایندگانی از میان مردم در جمع وکلای متحصن حاضر شده و در مورد چگونگی موضوع با آنان به تبادل نظر بپردازند. این اجتماع در »مسجد الزهرا » ،واقع در جاده­ی شهید مزاری (قلعه­ی ناظر) برگزار گردید که هم ­زمان با آن آقای خلیلی معاون رییس جمهور و حنیف اتمر وزیر امور داخله کنفرانس مطبوعاتی­ای را برگزار نمودند. این مصاحبه به­طور زنده از تلوزیون دولتی نشر گردید و خبر فرمان تازه­ی (ساعت 3 و 30 دقیقه­ی بعدازظهر) رییس دولت مبنی بر خروج فوری تروریست های کوچی از مناطق متنازع فیه را اعلام نمود. لازم به تذکر است که این دومین فرمانی است که کرزی در رابطه با تهاجم و جنایت کوچی­ها صادر نموده است. فرمان نخست که روز قبل صادر گردید از کوچی­ها خواسته شده بود تا از روستاها خارج شده و به کوه­ها بروند. اینک این سوال اساسی میان همگان مطرح گردیده است که وقتی فرمان کرزی در سال گذشته و هنگام مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری توسط کوچی­ها مورد پذیرش قرار گرفته و اجرا گردیده بود، چرا امسال چنین نشد؟ و اساساً چه رابطه­ای میان دولت و کوچی­ها وجود دارد؟!!!
منبع: www.urozgan.org


1389/3/3
hiqqlvenkp__600_500_1%20demo.jpg

طرح نو از پیشنهادها و نقدهای شما استقبال می کند: asif1358@yahoo.com  -  asif1358@gmail.com