Skip Navigation Links
مقالات
گزارش
چهره ها
میزگرد
گالری
ارتباط باما
صفحه اول
 اظهارات ضد اسلامی فرمانده نظامی آمریکا در افغانستان
به گزارش بخش سیاسی شبکه اطلاع رسانی افغانستان ( afghanpaper )، در حالی که سه روز دیگر افغانستان شاهد بزرگترین گردهمایی سران کشورهای خارجی در چهل سال اخیر می باشد، تفاوت سیاست های فرماندهان ارشد نظامی آمریکا روز به روز بیشتر بروز می کند.
ژنرال پتریوس فرمانده جدید نیروهای نظامی آمریکا در افغانستان، پس از اینکه توانست تصمیم خود مبنی بر ایجاد تشکیل پولیس محلی را به دولت تحمیل نماید، این بار در دستور العمل ویژه خود اعلام نموده است که بسیاری از خشونت ها و درگیری ها در افغانستان با اسلام مرتبط است.
به گزارش رویترز، وی در کتابچه راهنمای خود درباره جنگ در افغانستان، عناوینی نظیر افراطیان اسلامی و خرابکاران اسلامی برای شبه نظامیان استفاده کرده و طی یک اقدام توهین آمیز از گروه های مسلمان به عنوان تروریست یاد نموده است.
وی که خود را بسیار آگاه به مسائل سیاسی و نظامی می دانند، ظاهرا از خوی و خصلت مردم افغانستان بی خبر است، چرا که هنوز ندانسته این مردم به خاطر اسلام قریب به ده سال به کشور کفر جنگیدند و توانستند یک ابر قدرت را از کشور خود بیرون نمایند.
این مطلب را برخی از مقامات بلند پایه دولت های غربی از جمله جان برنان مشاور ارشد امنیتی اوباما می دانند و به همین جهت از دولت آمریکا و مقامات ارشد خواسته اند تا از اصطلاحاتی نظیر تروریست اسلامی جلوگیری کنند.
اینگونه اظهار نظرهای خودخواهانه برخی از مقامات خارجی سبب شده است تا نيروهاي آمريكا و سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو)، با توجه به تلاشهای فراوان برای بازسازی اقتصادی، اجتماعی و امنیتی افغانستان، در به دست آوردن قلب و ذهن ملت ما ناموفق باشند.
به گونه ای که براساس نظر سنجی جدید موسسه مطالعاتی شورای بین المللی امنیت و توسعه، 75 فیصد از مردم کشورمان معتقدند كه نيروهاي خارجي به مذهب و سنت‌هاي آن‌ها احترام نمي‌گذارند و لذا همكاري با نيروهاي خارجي اشتباه می باشد.
نورين مك‌دونالد رئيس شوراي بين‌المللي امنيت و توسعه در این باره گفته است: ما نتوانستیم در شرح اهداف و مقاصد مان موفق باشیم و این فرصتی بوده است تا طالبان و القاعده علیه نیروهای خارجی تبلیغ نمایند و همین موضوع سبب گردیده تا حدود 65 فیصد مردم افغانستان با پیوستن ملا عمر به حکومت مرکزی در کابل موافق باشند.
در حالیکه براساس این نظرسنجی که در ولایات قندهار و هلمند صورت گرفته، 68 فیصد مردم معتقدند که نیروهای خارجی از آنها حفاظت نمی کند و بر این باورند که نیروهای نظامی خارجی در جنگ علیه طالبان نقش بسیار محدودی داشته اند.
از دیگر این تفاوتهای سیاسی این ژنرال آمریکایی تازه به افغانستان رسیده، این است که وی درباره صلح با مخالفین دولت بطور سلیقه ای عمل می نماید. محترم کرزی بر این نظر است که اگر گفتگو با طالبان، حقانی و حکمتیار منجر به تثیبت امنیت در افغانستان شود، باید آن را اجرا نمود.
اما پتریوس در نظر دارد كه گروه سراج الدین حقانی را به فهرست گروه‌های تروریستی اضافه کند چرا كه این جناح اقدام‌هاي تروریستی فراوانی علیه نیروهای آیساف انجام داده‌اند و رابطه‌ای فشرده میان آنها و شبکه تروریستی القاعده وجود دارد.
این اقدام پتریوس حتی با نظر اسلام‌آباد درباره گروه حقانی به‌عنوان قدرتی در منطقه که می‌توان با آن اتحادی ایجاد کرد در تضاد است.
خلاصه مطلب اینکه بهتر است ژنرال پتریوس بدانند که اگر این روند را در اهانت به مقدسات مردم ما و همچنین تحمیل نمودن نظرات شخصی خود به دولت مرکزی ادامه دهد، احتمال این وجود دارد که بر سرنوشت برخی از هم رتبه های خود گرفتار شده و مجبور به ترک دائمی از افغانستان شود.
منبع: www.afghanpaper.com



1389/4/27
logo2_1.gif

طرح نو از پیشنهادها و نقدهای شما استقبال می کند: asif1358@yahoo.com  -  asif1358@gmail.com